Tisdag och körd

Hej hej bloggen!
Sitter och lyssnar på skinheadmusik... Har nyss kollat på ett äckligt klipp, fighten mellan Norrköpings och Linköpingsgrabbar... FITTIGAJÄVLAR! hoppas DIF åker ner och stapar in era jävla tänder, eller Bajen, spelar inegn jävla roll.. så länge nån gör det!
Aja, ska snart till webbdesignen och sen till banken och sen hem och skita och spela HoN^.


Hata Norrköping!
/Evil Noize


Fredag igen..

Tja bloggen, har ju inte vart så mycket uppdateringar denna vecka som ni kanske har sett..
Har ju inte vart nån värd vecka precis, vaknat, skolan, hem och spela HoN^...
Aja, ikväll är det fredag och jag ska hem till bruden och kolla film:)
Ska tagga för gymmet imorrn och sen dörrvaktsjobb...

Hare bra så länge!
/EN

Så klart!

Jarå, sitter och är mör efter skolan-.- Hadde det ganska nice endå idag, drog en fet skolk första lektionen, VEM FAN PALLAR TURISM?! Sen kom jag till svenskan och där delades provresultaten ut, 28/60 godkänt! As bra... Sen hadde vi Aktiekunskap vilket varade i 5 min då vi bara va en fjärde del av klassen där så lärarn sa att vi kunde skippa skiten, sen webbdesign, as kul.. Har precis kopplat in så de blir suroundljud till datorn och tvn, det blir underbart och kolla på en shyst rulle med det!:D
Aja, ska sitta och syssla med lite webbdesign nu...

Hare bra wankers.
 /Evil noize

Oktoberfest...

Inga inlägg i lördags, tyvärr mina älsklingar:/
Aja, Va iallafall ute och söp i går... Drog till joar på oktoberfesten, tog de ganska lungt med alkoholen vilket va tur det.. För när jag stog på dansgolvet så fick jag knuffar och armbågar mot mej. Så jag vände med om och klappa till ena killen i bakhuvet så att man fick se den roliga synen att han stapplar framlänges och inte fattar nått... Självklart vill han då ha revanch och kommer emot mej och ska slå mej, slutar med att jag drar tag i honom och vevar på han utav helvete... Och vet ni vad den dumme fan gör då?! Han böjer sej framåt och håller händerna för bakhuvet, ansiktet va helt fritt så smart som jag är så tog jag tag i bakskallen och satsa med ett knä i pojkens nylle... Så här långt in i stundens hetta så har folk på dansgolvet backat och gjort en stor cirkel och kolla på, givetvis kommer en av killens polare fram och ska slå mej i ansiktet, sätter(?) en fet miss, så de va bara för mej att le och slå tillbaka... Vad säger ni? Evil Noize vs. 3 randoms och det är DOM som åker på däng... HAHAHA! äckliga luffare...
Men ska sätta mej och pilla på snoppen ett tag och sen hem till bruden.. hon ska få kebab med vitlökssås.. bara de att det inte kommer va vitlökssås utan MIN sås.. men shhh säg inget;)


Puss på klittan<3
/pure evil

Fredagen den 13e...

...INTE...
Aja, sitter hemma just nu och tar det lungt.. Är lite småkåt så ska dra en wank, sen dra och lämna lite grejer å sen träffa Rasmus och sen blire Stockholm och middag/krök hos Snell! JADÅ!
Får väll se vad som händer efter det.. Efterssom jag e sjuk så blire nog att ta det lungt med alkoholen.. ELLER?!
Ska supa till jag stupar!!!



Hare bra hej din mögliga leverpastej
puss
/EN

svenska prov

Hadde nyss svenska prov.. gick det bra? NEJ! hadde inte pluggat nått.. fy fan!
Aja, har vart en lugn dag hitils och är lite halv sjuk... Ska kanske till sthlm imorrn och kröka hoss Wille S. Kan bli KUL!
Hare bra hej så länge alla älskade EN läsare!

/EVil Noize

RSS 2.0